ПЕРЕДОВИЙ ДОСВІД РЕГІОНАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІКОЮ - В.К. МАМУТОВ (Економіка та право)
Стаття присвячена вивченню проблем правового забезпечення оптимального поєднання регулювання економіки і ринкової саморегуляції на регіональному рівні. Виділено передові напрямки їх вирішення у контексті світового досвіду. На основі його систематизації за пропоновані методи підвищення ефективності державного регулювання соціально-економічного розвитку те ри то рій.