Biržu dvarò teismo knygos 1620 - 1745, przygot. V. Raudeliūnas, R. Firkovičius - Wojciech Kulisiewicz (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Biržu dvarò teismo knygos 1620-1745. Przygotowali V. Raudeliūnas, i R. Firkovičius, Vilnius 1982.