КЛАСИФІКАЦІЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - E.V. Bulatov; A.V. Gus (Економіка та право)
Стаття присвячена класифікації нематеріальних активів суб’єктів господарювання відповідно до норм національного та міжнародного законодавства. Проаналізовано підходи різних науковців щодо структури нематеріальних активів. Визначено складові нематеріальних активів підприємства та їх взаємозв’язок.