Baudelaire a Catalunya, entre el desinterès i l’apassionament - Martí Duran (Quaderns)
Charles Baudelaire Les flors del mal (traducció i edició de Pere Rovira) Barcelona: Proa «A tot vent», 2021, 566 p. ISBN 978-84-7588-867-5