Comportamentul operaţiilor inverse din clasa preradicalilor în cazuri speciale - Ion Jardan (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
În [4], [5], [6] sunt introduse şi studiate patru operaţii noi în clasa preradicalilor PR a categoriei R-modulelor stângi R-Mod, şi este arătat comportamentul acestor operaţii în cazul unor preradicali de tipuri speciale, aşa ca primi, coprimi, ∧-primi, ∨-coprimi, ireductibili şi coireductibili. În această lucrare vom prezenta comportamentul operaţiilor inverse în cazul preradicalilor semiprimi şi semicoprimi.