Аналіз використання регіонарних методик у знеболюванні пологів - Ye.M. Sulimenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - проаналізувати і порівняти регіонарні методики знеболювання: епідуральну аналгезію з проколом твердої мозкової оболонки (dural puncture epidural - DPE), комбіновану спінально-епідуральну (КСЕА) та епідуральну аналгезію (ЕА), оцінивши якість та ефективність аналгезії, вплив методик на гемодинаміку, вплив на плід, частоту виникнення ускладнень.