ZAKAZ ODRZUCENIA POZWU Z POWODU NIEDOPUSZCZALNOŚCI DROGI SĄDOWEJ W SPRAWACH Z ZAKRESU PRAWA PRACY - Ilona Kapela (Zeszyty Prawnicze)
Interdiction of Dismissal of an Action Due to Inadmissibility of Sueing or Prosecuting in Labour Law Cases