ДЕЯКІ ЗАХОДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ У ПРОЦЕСІ ЛЕГІТИМАЦІЇ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА - V.V. Khakhulin; O.V. Lukaynenko (Економіка та право)
Дано аналіз правової регламентації відносин у процесі утворення й державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності на предмет виявлення прогалин і недосконалості діючого законодавства, який дозволяє включення в господарський обіг підприємницьких структур з ознаками фіктивності. Надано пропозиції та рекомендації щодо виключення причин і умов тінізації економіки в цьому напряму.