Polityczne wymiary Europejskiej Autonomii Strategicznej w kontekście relacji Unii Europejskiej z innymi potęgami - Michał Rekowski (Politeja)
POLITICAL DIMENSIONS OF EUROPEAN STRATEGIC AUTONOMY IN THE CONTEXT OF THE EUROPEAN UNION’S RELATIONS WITH OTHER POWERS