تعیین فراوانی انواع مخمرهای بیماری‌زا در نمونه‌های بالینی ادرار و ردیابی مخمر ترایکوسپورون با استفاده از نانوذرات طلا - ایمان زارعی; حسین یوسفی دارانی; پروین دهقان (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی