ОСОБЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ДЕРЖАВНОМУ СЕКТОРІ ЕКОНОМІКИ - О.V. Stavytskyi (Економіка та право)
На підставі аналізу юридичної літератури та чинного законодавства України досліджено особливості здійснення господарської діяльності в державному секторі економіки. Особливу увагу приділено здійсненню державного підприємництва, запропоновано відповідні зміни до чинного законодавства України.