Розвиток наукових досліджень на кафедрі технічної кібернетики Національного технічного університету України «Київського політехнічного інституту» - Всеволод Іванович Костюк (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
Основні наукові досягнення та результати наукових досліджень кафедри технічної кібернетики Національного технічного університету України «Київського політехнічного інституту».