Трансформація засад школи співу О.Мишуги у творчу та педагогічну діяльність його учнів (С.Мирович) - Svitlana Tsaruk (Педагогічний дискурс)
У статті висвітлено основні етапи творчого шляху видатної співачки, вокального педагога Софії Михайлівни Мирович в тісному зв’язку з життєвими принципами і переконаннями її учителя Олександра Мишуги. Зі спогадів самої С.Мирович, її учнів та віднайдених нами архівних матеріалів здійснено спробу дослідити вплив, який здійснив О.Мишуга як особистість, як митець, як співак, як автор системи постановки голосу на становлення і формування Софії Мирович – співачки та педагога.