Seminari: «Online Service Providers liability in the EU and USA: Art. 17 Directive CDSM and Sec. 512 USCA» - Pol Olivé Busquets (IDP)
El 2 de juliol de 2019, el grup d’investigació INTERDRET (Dret d’internet - 2017SGR1711) dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC va organitzar un seminari a càrrec de la professora Jane C. Ginsburg, de la Universitat de Columbia Law School de Nova York. La professora Jane C. Ginsburg va comparar la situació de les plataformes de continguts a la UE i EUA davant la responsabilitat de protegir els drets d’autor.