ENVERÎ VE DÎVÂNI - Ömer Savran (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi)
Bu çalışmada, tezkirelerde ismi geçmeyen ancak şiirlerinden hareketle 16. yüzyılın ikinci yarısı ile 17. yüzyılın ilk çeyreğinde yaşadığı düşünülen Enverî hakkında bilgi verilecek ve ardından şairin divanı ana hatlarıyla tanıtılacaktır.