A térfigyelő kamerarendszer helye, szerepe a bűnmegelőzésben - Lajos Berek; Attila Steiner (Belügyi Szemle)
Cél: A közösségi rendészet szemléletén keresztül, a rendészeti szereplők feladatellátásában illeszkedően, a térfigyelő rendszerek fejlesztése és használatának bemutatása a megelőzés terén.