Bohdan Łukaszewicz, Wojskowy Sąd Rejonowy w Olsztynie 1946-1955. Szkice do monografii, 2000 - Andrzej Drogoń (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Bohdan Łukaszewicz, Wojskowy Sąd Rejonowy w Olsztynie 1946-1955. Szkice do monografii. Rozprawy i Materiały Ośrodka Badań Naukowych im. Wojciecha Kętrzyńskiego nr 185. Olsztyn 2000, ss. 223.