سلول‌های خورشیدی پلیمری: ساختار، عملکرد و روش‌های بهبود بازدهی - سجاد کیانی; علی اصغر صباغ الوانی; منوچهر خراسانی; شیما موسی خانی (مطالعات در دنیای رنگ)
تا به امروز پژوهش‌های بسیاری در جهت افزایش بازده،کاهش قیمت و همچنین تلاش برای ارائه فناوری‌های نوین در زمینه سلول‌های خورشیدی انجام شده است. در ادامه این پیشرفت‌ها، نواقص و مشکلات سلول‌های مایع باعث شد که نگاه محققان به سمت سلول‌های خورشیدی پلیمری معطوف گردد، از مزایای این نسل که توجه محققان را به خود جلب کرده است، می‌توان به هزینه پایین، ایجاد سطح وسیع، انعطاف‌پذیری، طراحی در سطح مولکولی و غیره اشاره کرد. با توجه به ساختار سلول‌های خورشیدی پلیمری که مهم‌ترین قسمت آن لایه حساس به نور است، محققان تلاش‌های بسیاری را در جهت بهبود این لایه و افزایش بازده آن انجام دادند. در حال حاضر آلیاژ پلیمری P3HT:PCBM به عنوان بهترین گزینه پیشنهاد شده است. علاوه بر این بهبود Voc و کنترل ساختار نیز از راه‌های افزایش بازده در این نسل است.