ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ РЕФОРМИ В УКРАЇНІ - S.O. Ischuk (Економіка та право)
Надано економіко-правову оцінку ходу реалізації інвестиційної реформи. Досліджено вплив новітнього вітчизняного господарського законодавства на покращення бізнес-середовища в Україні.