“DEĞERLER” ÇALIŞTAYI ÜZERİNE NOTLAR - Harun Kuşlu (Felsefe Dünyası)
Türk Felsefe Derneği’nin 25. kuruluş yılı münasebetiyle planladığı çalıştaylardizisinin ilki, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve İlahiyatFakültesi (Mantık Anabilim Dalı) işbirliğiyle 18 Mayıs 2012 tarihinde, SakaryaÜniversitesi’nde gerçekleştirildi. Değerler felsefesinin masaya yatırıldığı çalıştayınkonu başlığı “Değerlerimiz Değişiyor mu?” şeklinde belirlenmişti. Buradabiz, tuttuğumuz notlar el verdiği ölçüde, çalıştaya dair tasviri bir yazı ortaya koymayaçalışacağız. Ancak ilerleyen zamanda, çalıştayın ses kayıtları çözümlenerek,daha kullanışlı bir metnin ortaya çıkartılması hedeflenmektedir.