«Українські балети» у творчості Олексія Ратманського - Зоя Макарова; Ольга Білаш (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті – проаналізувати творчий доробок балетмейстера Олексія Ратманського української тематики.