ПРАКСА УСТАВНОГ СУДА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ У КРИВИЧНИМ СТВАРИМА У ПРВИХ ДЕВЕТ МЈЕСЕЦИ 2012. ГОДИНЕ (I) - Владимир М. Симовић (Српска правна мисао)
Разматрајући апелантицине наводе у погледу оцјене доказа и правилности утврђеног чињеничног стања и правилне примјене материјалног права Уставни суд запажа да је у конкретном случају првостепени суд у својој пресуди описао процес појединачне оцје- не доказа, њиховог довођења у међусобну везу и извођење закључ- ка у погледу апелантицине кривице.