Ferrando Francés, Antoni (2018), Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat, València, Publicacions de la Universitat de València - Josep Vicent Garcia Sebastià (Ítaca)
Ressenya de: Ferrando Francés, Antoni (2018), Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat, València, Publicacions de la Universitat de València. ISBN: 978-84-9134-307-3, 408 pp.