Професійно-педагогічна компетентність вчителя - Ольга Орловська (Педагогічний дискурс)
У статті проаналізовано різні підходи до визначення понять „професійно-педагогічна компетентність” та „компетенція”, визначено показники та види професійної компетентності. Виділено основні підходи вчених до вивчення професійної компетентності вчителя.