ДЕЯКІ ПИТАННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ПЕРЕТИНАННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ УКРАЇНИ НЕПОВНОЛІТНІМИ ГРОМАДЯНАМИ КРАЇНИ - S.A. Vasylyeva (Економіка та право)
На основі вивчення та аналізу чинного законодавства виявлено недоліки правового регулювання, що сприяють виникненню певних проблем під час здійснення прикордонного контролю при перетинанні державного кордону України неповнолітніми громадянами країни. Визначено прийнятні шляхи вдосконалення законодавства, необхідного для підвищення ефективності прикордонного контролю та рівня забезпечення безпеки осіб (у тому числі й неповнолітніх), суспільства та держави. Розроблено відповідні пропозиції щодо вдосконалення законодавства України.