Sequero García, María Ángeles (ed.) (2024), Història de l’esforçat cavaller Partinobles (1588). Estudi i edición. Alicante: Universitat d’Alacant. 342 pp. ISBN: 978-84-1302-271-0 - Edgar Vargas Oledo (Revista de Poética Medieval)
Reseña de: Sequero García, María Ángeles (ed.) (2024), Història de l’esforçat cavaller Partinobles (1588). Estudi i edición. Alicante: Universitat d’Alacant.