Od „lista s brojevima“ do bežičnog barkod čitača - Sanja Galic (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj: Cilj je rada prikazati iskustvo provedbe revizije i otpisa u knjižnici III. Gimnazije Osijek tijekom posljednjih trideset godina u odnosu na povijesni razvoj knjižnične zbirke i nekoliko promjena pravilnika o reviziji i otpisu te primjene različitih postupaka revizije.