Особливості стану системи коагуляції у вагітних із легким та середнім перебігом COVID-19 - O.O. Karlova; A.V. Balan (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Важливим питанням сьогодення залишається вплив коронавірусної хвороби (COVID-19) на репродуктивне здоров’я жінки, перебіг вагітності та пологів. Ретельне спостереження вагітних із COVID-19 показало порушення системи згортання крові, що може призводити до розвитку більшої кількості ускладнень під час вагітності, патологічних пологів і збільшувати відсоток перинатальної смертності.