قضاوت: از اندیشة اسلامی تا ادبیات پسانوگرا - مهدی شفیعیان (پژوهش ادبیات معاصر جهان)
اندیشه‌های پسانوگرا در تمامی علوم انسانی ریشه دوانده است؛ باوجود این، بنیان این سیاق فکری از فلسفة زبان آغاز شده است، آن هنگام که سخن ازقضاوت پیرامون معنا و دلالت به  میان می‌آید و منتقد در مقام قاضیبر کرسی رأی تکیه زده است. این نوشته، سعی دارد در شش زمینه، قضاوت‌های پسانوگرا پیرامونزبان و ادبیات را به  نقد بنشیند و در کنار نقاط قوتاحتمالی برخی از آنان، سایه‌های تردید را بر راستی و درستی بخش‌هایی دیگر بیفکنیم.روش ما در این نقد، نگاهی اسلامی است؛ یافته‌های ما مؤید آن است که با وجود نگاهمشترک به  مفاهیمی چون تعلیق و چندمعنایی در تفسیر یک متن میان دو سویبحث، برخلاف تأکید بر عدم و غیاب در نگاه پسانوگرا، در هرمنوتیک اسلامی آن مضامینبر حضور و هستی استوارند.