Стан мікробіоти піхви і матки в жінок із безпліддям та внутрішньоматковою патологією - I.M. Yarmola (Український журнал Здоров'я жінки)
Розглянуто особливості мікробіоценозу піхви та ендометрія в жінок із безпліддям та внутрішньоматковою патологією.