Дослідження з вдосконалення технології отримання радіаційно-захисних матеріалів для супутникових систем ракетно-космічної техніки - Сергій Божко; Анатолій Санін; Віктор Хуторний (Challenges and Issues of Modern Science)
Космічні технології стали частиною суспільства, яке все більше залежить від ефективної роботи різних космічних систем: прогнозування погоди, розвідки корисних копалин, моніторингу навколишнього середовища, розвитку телекомунікацій і телебачення, і, звичайно ж, забезпечення обороноздатності.