Соціальні медіа як ефективний інструментарій віддалених сервісів цифрових бібліотек - Андрій Юдов (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – виявити особливості використання соціальних медіа (соціальних мереж, відеохостингів та ін.) як сучасного інструментарію цифрових бібліотек у контексті розвитку віддалених сервісів.