Стильове розмаїття українського церковно-монодійного співу (на прикладі жанру кондака) - Богдан Жулковський (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті – виявити стильове розмаїття сакральної монодії Київської митрополії за понад тисячолітню історію розвитку (на прикладі жанру кондака).