Shipping Law, 5th Edition - Adriana Vincenca Padovan (Poredbeno Pomorsko Pravo)
U nakladi izdavačke kuće Thomson Reuters (Professional) Australia Limited, 2024. godine objavljeno je peto izdanje znanstvene monografije pod naslovom Shipping Law (Pomorsko pravo) autora profesora Martina Daviesa i Anthonya Dickeya, KC. Prvo izdanje ove knjige autori su objavili davne 1990. godine. Budući da se u proteklih osam godina od prethodnog četvrtog izdanja objavljenog 2016. godine u pomorskom pravu mnogo toga promijenilo, izmjene i dopune su opsežne, a profesor Davies u cijelosti je samostalno uredio ovo izdanje.