Аналіз функціональності та можливостей прикладного програмного забезпечення в сфері відновлюваної енергетики - Ярослав Ігнатенко; Олександр Пономарьов; Олег Марченко (Challenges and Issues of Modern Science)
З ростом популярності відновлюваної енергетики збільшується і необхідність у високоякісних інструментах для проектування, моделювання та оптимізації таких систем. Саме в цьому контексті прикладне програмне забезпечення відіграє важливу роль, надаючи інженерам та проектувальникам потужний інструментарій для розробки.