Van megoldás? A család védelmét szolgáló magyar büntetőjogi eszközökről - Ágnes Dóra Alföldi (Belügyi Szemle)
A szerző kiemeli a magyar büntetőjog gyengeségét, hogy nem ad megfelelő, használható definíciót a családon belüli erőszakra, ami akadályozza mind a büntetőeljárást, mind a rendőri intézkedést.