Crònica parlamentària de Catalunya. Primer semestre de 2024. - Roser Serra i Albert (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
Recull comentat d’iniciatives parlamentàries tramitades durant el primer semestre de 2024, que coincideix amb el finiment d’una legislatura i l’inici d’una de nova. Ambdues posen l’accent en la importància de l’ús social de la llengua catalana, expressada en termes diferents. La legislatura per redoblar el compromís amb la llengua catalana dona pas a la legislatura del català. El treball comenta els procediments parlamentaris relacionats amb el multilingüisme, la llengua i la política lingüística o que fan referències al català, l’aranès i la llengua de signes catalana.