Nuevos registros aracnológicos (Araneae) en Cataluña aportan nuevas citas a nivel regional, nacional y peninsular - Ó. Méndez; M. Marquerie; M. Domènech (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Nous registres aracnològics (Araneae) a Catalunya aporten noves citacions en l’àmbit regional, nacional i peninsular