The Effect of Educational Technology on Institutionalization of Library and Information Science and Education - Mesut Yalvaç (Türk Kütüphaneciliği)
Bu araştırmanın temel amacı kütüphane ve enformasyon bilimi ve eğitiminin bilişsel ve toplumsal kurumsallaşmasına öğretim teknolojisinin etkisini araştırmaktır.