ПРАВОВИЙ МЕХАНІЗМ РОТАЦІЇ КАДРІВ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ - I.L. Oliynyk (Економіка та право)
Досліджено правовий механізм ротації кадрів державної служби, проаналізовано закордонний досвід ротації державних службовців.