Nielegalny Handel w regionalnych ugrupowaniach integracyjnych na przykładzie obrotu towarami podrabianymi i pirackimi w Unii Europejskiej - Małgorzata Czermińska; Joanna Garlińska-Bielawska (Politeja)
ILLICIT TRADE IN REGIONAL INTEGRATION COMMUNITIES ON THE EXAMPLE OF TRADE IN COUNTERFEIT AND PIRATED GOODS IN THE EUROPEAN UNION