Az áfacsalásokkal kapcsolatos magánnyomozásokról - Ákos Pándi (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a Magyarországon még fiatal és fejletlen ágazatnak számító magánnyomozás kilátásairól és eredményeiről az áfacsalások területén.