Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Leon hr. Piniński i jego pasje”, Szczecin, 5 maja 2023 r. - Katarzyna Jaworska-Biskup; Maciej Jońca (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Sprawozdanie z konferencji naukowej w Szczecinie.