Лікування доброякісних захворювань гепатикохоледоха, ускладнених обтураційною жовтяницею, з використанням антеградних ендобіліарних втручань - V. V. Boyko; Yu. V. Avdosyev; V. V. Makarov; V. G. Hroma; A. L. Sochnieva (Клінічна хірургія)
Мета. Аналіз результатів лікування доброякісних захворювань гепатикохоледоха (ГХ), ускладнених обтураційною жовтяницею (ОЖ), з урахуванням використання антеградних ендобіліарних втручань.