Марко Черемшина з висоти ХХІ ст. - Микола Гуйванюк (Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Історія)
Рецензія на книгу: Марко Черемшина. Райска птиця. Зібрання творів [оповідання, публіцистика, переклади, листи, щоденники] / упорядкування Іванни Стеф’юк. Брустури: Видавництво «Брустури», 2023. 688 с.