Аналіз поточного стану та динаміки робіт калібрувальних лабораторій України - В.М. Чепела; О.М. Новомодний; І.М. Коржов; О.І. Колбасін (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
В статті наведено узагальнені результати поточного стану та динаміки робіт калібрувальних лабораторій України. Розглянуто діяльність Метрологічного центра Державного підприємства “Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації” (МЦ ДП “Харківстандартметрологія”) – першого в Україні акредитованого на відповідність EN ISO/ІЕС 17043 провайдера перевірки професійного рівня. Наведено узагальнені результати перевірки професійного рівня учасників більше ста раундів, участь в яких прийняли участь більше трьохсот п’ятдесяти учасників від більше ніж тридцяти п’яти організацій різної форми власності. Проведено аналіз структури завершених раундів та їх учасників за роками і видами вимірювань.