Miért bíznak a finnek a rendőrségben? Új rendészeti megoldások Finnországból - László Christián (Belügyi Szemle)
A szerző a helsinki Itäkeskus virtuális közösségi rendőrség kísérleti projektjének esettanulmányán keresztül mutatja be a közösségi rendőrség sikeres skandináv modelljét, amely a legjobb kriminológiai statisztikákat és a legalacsonyabb létszámú alkalmazott rendőrök számát ötvözi.