Конвертація боргу в процедурі санації ТОВ та ТДВ як підстава виникнення корпоративних правовідносин - H. M. Shevchenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджується правова природа конвертації боргу в капітал у процедурі судової санації («debt-to-equity swap») як юридична передумова виникнення корпоративних правовідносин у товариствах з обмеженою та додатковою відповідальністю.