Anmeldelse af Ragna Aarli: Offentlig rettergang: Publikums adgang til innsyn i og omtale av straffesaker - Vibeke Borberg (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Review of Ragna Aarli: Offentlig rettergang: Publikums adgang til innsyn i og omtale av straffesaker