Viktor Mayer-Schönberger, Kenneth Cukier, BIG DATA: rewolucja, która zmieni nasze myślenie, pracę i życie, przeł. M. Głatki, Warszawa: MT Biznes 2014, s. 280 - Aleksandra Mikołajska (Biblioteka)
Recenzja